Jdi na obsah Jdi na menu

Náměstí je už krásnější

8. 11. 2011

V lednu 2011 jsme Vás v článku "Náměstí bude letos zase o něco krásnější" informovali, že přestavbou domu čp. 64 na horní straně náměstí vznikne kavárna. Nedávno zbourané lešení odhalilo skutečnou novou tvář fasády. Pravda, není modrá, jak jsme Vám představovali v barevném pohledu u předchozího článku, ale určitě radnické náměstí je zase o mnoho krásnější. 

Poděkování patří majitelům objektu a jejich citu a vztahu k historii nejen rekonstruovaného objektu. S projektantem našli společnou řeč a vzájemnou spoluprací došli k vytýčenému cíli. Kvalitní architektura potřebuje osvícené investory  a i dostatečně zkušené projektanty. To se v případě bývalé lékárny snad povedlo. Chybí dokončit vstup se soklem a dále interiér. Návštěvníci budou překvapeni velkým vnitřním prostorem objektu. Ačkoliv objekt není dokončen, tak své absalutorium zaslouží i jednotliví řemeslníci, které se podařilo vtáhnout do nadšeného procesu přestavby.

Přejeme investorovi, aby toto dílo dokončil a co nejdříve přivítal návštěvníky. Ve fotoalbu pod názvem Kavárna jsou zveřejněny jak historické, tak i fotografie těsně před rekonstrukcí a po ni. 

Miroslav Jaroš, autor projektu  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář